Gratis tools voor een snellere pc
Recente Tweets


Snellere browser nr'1

Internet explorer
3e, Naar vele meningen en verhalen komen we uit bij internet explorer die toch laatste tijd bekend staat om zijn vastlopers tijden het surfen. Hoe het kan doet er niet echt toe meer want de concurentie heeft internet explorer al verslagen.

Mozila firefox
De 2e best aanrader is Mozzila firefox Surft snel en heeft handige functie's die niet verstopt zitten in menuutjes, Zeker een topper als u niet veel van computers af weet. 


Google chrome
Google chrome is toch wel de nr1 van de snelste browers die fijnloos zonder vastlopers surft, Veelal is het de browers die er voor zorgt dat uw pc vast lijkt te lopen op een programma zoals facebook en Youtube. Probeer zelf en ondek het verschil met Google Chrome.

Download Google Chrome

Pc gratis cleaners voor een schone pc, 'page 2'

Cracks serials keygen en keygenerators voor programmas te kraken worden overal aangeboden. 90% is fake en zit vol met ongewenst matriaal wat kan leiden tot een pc die vast loopt. Ook uw privacy ligt op de loer! Als je een virusscanner hebt van Avg kun je gelukkig bijvoorbaadt zien welke sites betrouwbaar zijn zijn. vaak te herkennen aan het groene label die achter de website vermelding staat. niet vertrouwde sites geven een oranje of rode label.


Avg-free-antivirus

Avg AntiVirus gratis is de één van de beste bescherming tegen virussen en spyware. 


Download Adwcleaner

AdwCleaner zeer sterk programma om spyware te verwijderen in combinatie met Junkware remove tool. Deze is ook geschikt voor de virus zoekmachines verwijderen

Junkware remove tool

AdwCleaner is een goed programma om spyware te verwijderen in combinatie met Junkware remove tool. Deze programma's zijn gratis!

Download Graagle.exe / Craagle
Het downloaden van Craagle is toegestaan , het zoeken naar cracks en serials niet! Let op er kunnen een aantal popups in zitten , ook uw virusscanner denkt dat dit een virus is!

Checkdisk 2.0

Checkdisk is echt iets voor de techneuten onder ons. met dit programma kun je fouten opsporen in je pc. veelal gebruikt voor windows systemen. 


Download Teamviewer
Gratis hulp op afstand programma. u kunt uw pc laten overnemen door iemand die ook dit programma op zijn of haar pc heeft staan. Disk redactor

Bestanden echt verwijderen? fotos-filmpjes files- tekstbestanden-emails- privacy- geschiedenis verwijderd.

<Terug naar programma's                                 Overige Handige TOOLS >