Adverteren / Reclame maken voor uw bedrijf
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower


Vormen van adverteren
Advertenties wordt in verschillende media gevonden. Zo zijn er onder andere: advertenties in kranten en tijdschriften, soms ingezonden mededeling genoemd. advertenties in reclamefolders. internetadvertenties waaronder Speurders.nl en Marktplaats.nl. Sommige krantenadvertenties zijn bewust geschreven alsof het een krantenartikel is. De redactie van de krant plaatst dan meestal daarboven de tekst "(advertentie)". In vakbladen komt men ook vaak de "advertorial" tegen. De samenvoeging van advertentie en "editorial" geeft aan dat de advertentietekst geschreven is door de redactie met het doel reclame te maken voor de adverteerder. 

Reclame voor uw bedrijf

U wilt adverteren op een computer site, dan bent u bij Pclooptvast.nl van harte welkom.

Op basis van verleden behaalde resultaten hebben we een prijsoverzicht gerealiseerd en gemaakt waar u uit kunt kiezen.  Mocht er om welke reden dan ook door u een advertentie formaat niet tussen staan, dan kunt u hierover mailen waarna we u een offerte sturen op het door u aangegeven advertentie formaat of andere suggesties. (De voorbeelden zijn adsense) 

Advertentie vorm mogelijkheden (Prijs per jaar) 

Do-follow
Banner             45 euro per jaar     468 x 60 pixels


Leaderboard   55 euro per jaar     728x90 pixels


vierkant           60 euro per jaar     250x250 pixels


Enkel een link verwerkt in tekst do-follow: Met anchor max 3 woorden
35 euro per jaar.

Tekst met aanduiding do-follow zoals: Ga naar onze site etc. 50 euro per jaar

Let op: De prijzen zijn gemiddelde prijzen, Informeer naar de juiste prijs per pagina. Het kan goedkoper zijn, maar soms ook duurder.

U kunt via het contactformulier boven aan de website uw aanvraag doen, Of via onze mail: Contact(at)pclooptvast.nl. Over het algemeen geven wij binnen 2 werkdagen een reactie terug.