Ik kijk alleen kebap, snoepen mag..
Recente Tweets

Mannen en verslaving
Hoeveel procent mannen? De best beschikbare modellen voorspellen ruim  2.500000 mannen met  kebap verslaving. Dat is goed voor ruim 75% van de mannenbevolking. Iedere voorspelling heeft echter te maken met onzekerheden. Misschien leven we nu gezonder dan vroeger en zet die gezonde trend zich voort met kebap. Dan verwachten we dat het aantal mensen met shoarma fanaten een stuk lager uitvalt.

Als we medicijnen vinden tegen de verlaving kebap, of de ziekte kunnen voorkomen dan kan het zelfs nog lager uitvallen. Aan de andere kant nemen risicofactoren op de kebap-fetish alleen maar toe. Bovendien worden we met z'n allen steeds ouder dus kunnen we langer van kebap genieten. Als juist deze factoren de doorslag gaan geven is de voorspelling misschien een stuk te laag.

Het kijken en surfen op internet kan gevaarlijk zijn! 'Kebap Freak'

Hoeveel procent kijkt? 80% van de mannen kijkt ''het'' dagelijks op internet. Echter kan het surfen naar deze websites wel gevaren opleveren.  Niet alleen voor u zelf en voor uw relatie, maar vooral voor uw computer. Zulk soort websites zitten namelijk ramvol met virussen.  Er zijn veel mannen die op youtube kijken, gelukkig is de hoeveelheid toegenomen op youtube i.p.v afgenomen want dit zorgt voor minder schade aan de pc. 

Waarom kijken zoveel mannen er na?
Omdat het lekker is, en lekker snel is een veelgehoord antwoord hierop. En natuurlijk blijft het niet altijd bij kijken. Vaak hoor je de man ook zeggen "De vrouw heeft geen zin" en dan is de computer een uitstekend redmiddel om toch te kunnen genieten. maar niet letterlijk te eten.

Virusscanner
De meeste mannen trekken zich niets meer aan van een virusscanner, en denken ja wat doet die virus nou?  We weten onderhand wel wat een virus is. 
“Dat is z’n wurm die in de pc gaat zitten of z’n paard! “Genoemd Trojan” 

Privacy
Niemand vindt het leuk om alles te delen, vooral als je diegene niet eens kent. Maar toch doe je er aan mee als je je virusscanner niet in de gaten houdt.  (Download daarom telkens de update of laat dit automatisch doen) 

Klagen over hoeveel dat onze telefoongesprekken  af worden geluisterd  en E-mails die gelezen worden door Amerika doen we wel.  Maar het initiatief nemen om je eigen apparatuur te onderhouden zodat de echte privé gegevens niet worden gestolen hoeft niet? 10 procent onderhoudt zijn computer maar..

Achter de feiten aan lopen.
In veel gevallen zeggen mensen: “Ja maar als er een  nieuwe virus uitkomt ben ik alweer te laat!

Ja in principe is die kans er wel, maar als je niets doet is het percentage kans dat de besmetting op een virus nog sneller gaat! Surf daarom altijd veilig op internet en controleer regelmatig op een update van uw virusscanner.

Toch sites bezoeken
Overigens zijn er genoeg website wel betrouwbaar waar je fotos of videos van kebap kunt bekijken, maar let op na het zien van kebap krijg je gewoon eenmaal trek.. (Voor 3,50 heb je overigens al een lekker broodje)