Meekleurende contact lenzen bestellen?
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Meekleurende contact lenzen bestaan?

Voor wie geregeld achter een computerscherm zit te staren en dan eens naar buiten gaat kan het felle zonlicht al gauw pijn doen aan je ogen. Dit heeft natuulijk vooral te maken aan de te kortkoming aantal uren van natuurlijk zonlicht. Je doet er goed aan om dan ook eens een aantal uren in de zon te gaan zitten, heb je geen tijd? Geen nood! Meekleurende lenzen (Contact lenzen) bieden daarin juist de uitkomst.

Lees verder hoe je aan de meekleurende contactlenzen kunt komen.

Verwarring op internet algemeen over meekleurende lenzen
Veelal zie je een titel bij de website die promoot dat ze meekleurende lenzen verkopen. Dit lijkt echter wel een verkoopmanier om te klikken op die pagina, waarna je bedrogen uitkomt want ze bedoelen daarmee meekleurende zonnenbrilglazen en niet meekleurende contactlenzen. Helaas maar het gehele internet baseerd zich op deze zoekterm. zo ook zie je de term 'Gekleurde lenzen bestellen' Nou gekleurde lenzen kun je idd overal bestellen, maar dat is dus niet naar waar we op zoek naar zijn natuurlijk. Maar gelukkig bieden wij u een pagina aan die daadwerkelijk over meekleurende contactlenzen gaat :)

Bestaan er wel meekleurende lenzen?
Ja ze bestaan zeker, en we zullen u ook de beloofde webwinkel aan u benoemen, maar als eerst even een sprookje uit de wereld helpen. Wij van Pclooptvast.nl zijn op onderzoek geweest bij vele opticiens om te vragen of er meekleurende contactlezen bestonden. Waarop o.a Specsavers, eyewisch, pearl met het antwoord kwamen dat deze niet zouden bestaan.

Toch lieten we het hier niet bij zitten en zijn gaan rondschoppen op internet met verschillende zoektermen. zoals meekleurende lenzen, en op contactlenzen dia als bril fugeren, en op lenzen die donkerder worden uit zichzelf. en op kleurlenzen zelf, Waarna we een paar uur later stuitten op een internetwinkel die ze gelukkig wel verkoopt. Hoe het kan dat we ze ineens wel vonden blijft voor ons nog even een raadsel. Maar desalniettemin hebben we snel pen en papier gepakt om de betreffende site te noteren die ze wel verkoopt.

Waar meekleurende contact lenzen bestellen?
Blauw - groen - bruin en geel meekleurende contact lenzen zijn er te koop in allerlei sterktes van +1 tot x en -1 tot x en zelfs Torische Lenzen (Lenzen voor Astigmatisme) cilinderafwijking. via deze spaanse website. (Althans spaans sprekende site) Zowel dag-week-maand en half jaars lenzen. Je kunt de pagina recht boven op de site bij hen ook makkelijk transformeren naar het Nederlands, wel zo makkelijk tijdens het bestellen als je geen spaans kunt natuurlijk.

Hieronder vind u de link naar de betreffende webshop om uw meekleurende lenzen te bestellen: