Vacature adviseur verkoper colporteur glasvezel
Deur verkoop
Recente Tweets


De vacature voor werkzoekende. Wij tonen u vacatures en geven het beste advies, tips en voorbeelden om jou te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe uitdaging en het creëren van een succesvolle carrière bij 1 van deze glasvezel verkopers gezocht bedrijven.


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Nieuwe Vacatures! Wil jij goed verdienen?

Bij de bekendste provider, draag je bij aan de promotie en verkoop van de nieuwste , modernste en snelste dienst op het gebied van internet glasvezel. In een enthousiast / gedreven en gezellig team ben je op pad en spreekt consumenten thuis en achterhaalt of ze van snel internet houden. 

Waarom solliciteren? 
Omdat het de mooiste baan van Nederland is! Je werkt voor één van de beste bedrijven, En verdiend een zeer aantrekkelijk salaris tot meer dan € 2000 per maandFunctie eisen

  • Commercieel en overtuigend;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal,
  • Representatief;
  • Betrouwbaar;
  • Minimaal 18 jaar; 

 Heb jij zin om de nieuwste technieken van de bekendste provider te verspreiden in een leuk enthousiast team tegen een super aantrekkelijk loon!  Solliciteer dan nu, via onderstaande knop!


Geen diploma’s nodig?     Bakken met geld verdienen?   Geen interne opleiding over productkennis? Betrouwbaar?
Op internet bulkt het van deze soort advertenties.

Durf jij het aan?? Solliciteer dan op 1 van deze 10.000 vacatures.. Let wel op dat je als werknemer ook op de blacklist kan komen door deze manier van verkoop, Het wordt daardoor ook niet prettig om nog een andere baan te vinden, Zeker niet in crisis tijden want veel bedrijven checken eerst je naam op google…

                                                                Solliciteer nu knop