Twitter loopt vast, 'Oplossingen'
Recente Tweets


Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Twitter loopt vast, of is er een Storing?

Twitter loopt vast of storing momenteel? Op het internet vind je vele berichten van pc-gebruikers waarbij Twitter vast loopt. De oplossingen die gebruikers nadien aanleveren zijn vaak halfslachtig en in nihile fase ergens op gebaseerd. Vergeet dus ook niet dat de storing bijvoorbeeld aan Twitter zelf kan liggen. 

De informatie hieronder levert je wel de juiste oplossingen aan als Twitter vastloopt.Twitter loopt vast op je tablet of smartphone
Naast de website heeft Twitter ook applicaties om te tweeten met je tablet of smartphone. In sommige gevallen blokkeert de applicatie of loopt je toestel vast zonder dat je nog iets kunt ondernemen. In dat geval dien je verschillende oorzaken te onderzoeken. Gebruik je teveel applicaties tegelijkertijd, dan beschikt je toestel over beperkte hoeveelheid beschikbaar werkgeheugen. Dit leidt tot de instabiele uitvoering van sommige applicaties. Daarnaast is de installatie foutief uitgevoerd. Verwijder het en installeer opnieuw.

Twitter loopt vast op je desktop of laptop
Op je computer bezoek je Twitter steeds via de website. Dit wetende zijn er twee grote oorzaken te onderscheiden: problemen bij Twitter zelf of problemen met je eigen systeem.

Problemen bij Twitter
Grote bedrijven als Twitter gebruiken een groot serverpark om de website toegankelijk te maken voor miljoenen gebruikers. Verschillende systeembeheerders werken continu aan het verbeteren van het serverpark. Een storing is nooit uitgesloten, waardoor de website tijdelijk niet bereikbaar is. Krijgt u zo’n foutmelding, wacht dan enkele minuten en probeer het opnieuw. Als alles goed gaat is het euvel al verholpen.

Problemen met je eigen systeem

Aan de basis van de meeste Twitter problemen ligt de browser. Vaak zijn het verkeerde instellingen, het weigeren van cookies of een slecht werkende invoegtoepassing die je het leven zuur maken. Om dit op te lossen kijk je de belangrijkste instellingen van je browser na. Denk hierbij aan de verboden websites, de cookie- en beveiligingsinstellingen en de werkende invoegtoepassingen. Als je dit probleem het opgelost, maak je probleemloos verbinding met Twitter. Weet je het niet in je browser voor elkaar te krijgen raden we je aan om Google chrome te downloaden. Google chrome heeft alle componenten in 1 zitten waardoor stabiel surfen van grote websites altijd werkt.

Twitter loopt vast bij je account
Ook je account ligt soms aan de basis van de problemen. Het lijkt op het eerste zicht dat Twitter vastloopt, terwijl er in feite problemen zijn met je account. Zo is het mogelijk dat je wachtwoord foutief is. Om het wachtwoord te herstellen, klik je op ‘wachtwoord vergeten’. Je wachtwoord wordt dan naar je e-mailadres verzonden. Heb je het gevoel dat iemand anders op je twitter-account zit? Klik dan > hier < om gepaste maatregelen te nemen.

Bericht melding van Twitter
Bij het inloggen op Twitter bestaat de mogelijkheid dat je het bericht ‘Buitengesloten’ ziet. Deze beperking wordt door Twitter zelf opgelegd op basis van diverse redenen. Deze vergrendeling heft zich automatisch op na een uur. In dit geval loopt je Twitter account niet vast, je hebt enkel geduld nodig tot de beperking opgeheven is.

Heb je een probleem dat we hierboven niet vermelden of zoek je meer ondersteuning als Twitter vastloopt? Kijk dan zeker op de website van Twitter. Onderaan vind je de sectie ‘Help’, waar ze de meest voorkomende problemen oplijsten.