Shampoo is ongezond

Enkele bekende shampoo zijn:

Garnier (Fructis)
L'Oréal
Colgate-Palmolive (Palmolive)
Procter & Gamble (Head & Shoulders, Vidal Sassoon, Pantène, Wella, Herbal Essences)
Unilever (Timotei, Andrélon)
Schwarzkopf
Henkel (Fa)
Johnson & Johnson (Neutrogena)
Omega Pharma (Bodysol)
Nivea


Tip
Gebruik maximaal maar 1x per week shampoo.

Shampoo? chapeau

Shampoo is net zo slecht als roken 'En je stinkt harder' 

Dat Shampoo slecht is zullen ongetwijfeld meer mensen weten, maar dat je zelfs gaat stinken van shampoo? En net zo slecht is als roken? We gaan u stap voor stap uitleggen wat shampoo eigenlijk is. Maar eerst een tweetal onderdelen aan het licht brengen over de inhoud van deze pagina.

  • Huiduitslag van shampoo (Ook Neutral shampoo)
  • Geur: Stinkende piemel, vagina,  penis , kut,  lul, Geef het beestje maar een naam!  “U weet welk geslachtsdeel we bedoelen?

We kennen allemaal de vervelende aandoening eczeem, huidschimmel , rode vlekken, allergieën.

Waslaagje
Onze huid is altijd beschermd geweest met een waslaagje zoals moeder natuur de appel ook een waslaagje heeft gegeven. (Dit is niet voor de sier geweest)

Stinken?
Dan maar shampoo smeren. Nu smeren we ons dagelijks in met shampoo om deze achterlijke vetlaag van ons huid af te krijgen?  

Valkuil
Hier komt al de valkuil van onze zonde:  Moeder natuur wil je beschermen en je hebt er alwaar schijt aan! Waarom? Omdat je denkt dat je zonder shampoo gaat stinken.  Dit is niet waar! Zonder shampoo wat je waarschijnlijk heel je leven hebt gebruikt heeft nu de overhand van jouw lichaam gekregen waardoor de waslaag van je huid weg is gegaan. Doordat het nu bloot wordt gesteld aan de natuur die wij kennen ga je behoorlijk zuur ruiken, had je nog wel een waslaagje op je huid? Dan stonk je ook niet. (Dit is een bescherming van moeder natuur)

Geen shampoo meer gebruiken? Waslaagje weer terug?
Gelukkig is moeder natuur heel sterk en krijg je na twee weken je waslaagje weer terug als je geen shampoo meer gaat gebruiken.   Bouw dit geleidelijk aan af.  Waarna je geen shampoo meer gebruikt kun je je oksels bijvoorbeeld reinigen met alchol 96% (Zeer goedkoop en je stink daar niet meer. Voor je penis en vagina die stinkt geld bijna hetzelfde, maar geen alcohol! : )

Mijn vagina / penis stink?
Het lijkt erop dat je je piemel of kut bijna met een schuurspons moet schrobben om het schoon te krijgen. Schoon? Nou meer die stinklucht die na een uur alweer terugkomt. Vele waren nu al voorstander van zeep on speciale shampoo voor de geslachtsdelen. Die uiteindelijk toch niet 100% blijken te werken. Na twee weken gewoon wassen met water zowel je lichaam als je vagina / penis. Komt ook daar weer het waslaagje op terug die je beschermt tegen de vieze geuren. ( Vieze geur komt veelal door het verrotten van je huid) De schimmel.. . De reden leest u bij de ingrediënten..

Douchen of in bad: Hoe vaak?
Hoe vaak je een douche of bad neemt doet er niet toe (Het water is voorlopig nog niet gemanipuleerd Anno 2014) Dus u kunt dit dagelijks doen zodat je wel schoon blijft. Want was je jezelf niet dan ga je uiteindelijk wel stinken, Zowel zuur als naar zweet.

Shampoo en huidaandoeningen
Shampoo maakt zoals u nu weet de waslaag van je huid kapot. Het is onbeschermd waardoor de huid zuur gaat worden. Er kan schimmel ontstaan of soorten van eczeem, rode huid, droog worden, infecties, scheuren.. Noem het maar op!  Waarom zoveel bijwerkingen? 

Lees Aub de ingrediënten van shampoo 

sodium laureth
Natriumlaurylethersulfaat (ook wel NLES of naar het Engelse sodium laureth sulfate SLES genoemd) in cosmetica worden als veilig beschouwd, hoewel het net als andere schoonmaakmiddelen irritatie kan veroorzaken, die toeneemt bij hogere concentraties. Bij testdieren en bij sommige proeven op mensen werd oog- en huidirritatie waargenomen. Van SLS is bekend dat het irritatie veroorzaakt onderzoek suggereert dat natriumlaurylethersulfaat ook bij sommige mensen na langdurige blootstelling irritatie kan optreden. Dit ingrediënt zit zelfs in “Neutral shampoo” voor mensen met een zeer gevoelige huid!


hydantoïne
In DMDM-hydantoïne is vaak een kleine hoeveelheid vrij formaldehyde aanwezig en er bestaat een risico op allergische reacties bij gebruik van dergelijke producten. 

Parabenen
De acute giftigheid voor mensen is laag en uit het gebruikelijke onderzoek naar carcinogene werking bleek dat parabenen niet kankerverwekkend zijn. Wel kunnen parabenen in bepaalde gevallen een allergische reactie veroorzaken. Meestal bij uitwendig gebruik op de beschadigde huid,(Shampoo is uitwendig)

Hoewel parabenen steeds minder voorkomt worden er steeds weer andere ingrediënten ingestopt om het toch maar weer ongezond te maken.

Verder weten we dat shampoo schuimt omdat het vet moet verwijderen als reden. (Je waslaagje)

Waarom bestaat shampoo?
Simpel antwoord: Geldkwestie! Als we hierop door zouden gaan zou ons artikel geen einde hebben. U kunt zelf raden waarom Aspertaam (Zeer kankerverwekkend) in drank word toegevoegd als voorbeeld: Niet om u slank te maken als u dat dacht..  Farma medicijn fabrikanten danken u voor al uw medewerking aan deze chemische producten!.

Verder bedanken wij oprecht vrouwen!
Met dank aan de vrouwen die parabenen hebben ontweken van de cosmetica! Ga vooral zo door! Google zoveel als u wilt naar ingrediënten want er zijn er nog duizenden die nog veel erger zijn!