Goedkope vliegtickets vergelijken, waar?
Vliegtickets goedkoopste?
Vliegtickets vergelijken waar de goedkoopste?

Duizenden vergelijksites zijn er om vliegtickets te vergelijken. De ene nog goedkoper dan de andere maatschappij. Althans dat lijkt zo. Want na een beetje doorklikken krijg je steeds andere aanbiedingen.

Is het dan een leugen? Is het gemanipuleerd? Want hoe vindt je dan echt een goedkope vliegticket? En bestaat lastminute vliegticket wel? 

Enkele tips om de goedkoopste vliegticket in handen te krijgen
De vliegtickets vergelijksites zijn er om geld te verdienen. Elke site moet immers geld verdienen. Gratis een vergelijksite maken werkt niet. Maar op de vergelijksite van vliegtickets vindt u een goedkoop ticket, Let dus op dat de vliegticket-website  graag geld wil verdienen ongeacht welke vergelijking site ook. De vliegmaatschappij betaald de site een percentage van 3 tot 10% per aangekocht vliegticket. 

Het overzicht goedkoopste vliegtickets is handig
Het is natuurlijk lastig om elke vliegtuig-website te bezoeken afzonderlijk van elkaar. 
Het beste kunt u daarom uw vliegticket vergelijken op een site als vliegtickets.nl, waarna u ziet dat bijvoorbeeld Transavia  of Rainair de goedkoopste is. Vanuit dit perspectief is een vergelijksite altijd handig. Want het zet u in deze een aardig eind op weg naar de goedkoopste vliegmaatschappij.

Gemanipuleerd voorrrang van een vliegmaatschappij
Het komt eveneens voor dat je een vliegticket ziet van transavia die op dat moment het goedkoopste lijkt, maar dit kan met opzet zijn omdat op dit moment waarschijnlijk meer aan bonus geeft voor de webeigenaar van de vergelijkingsite. Controleer daarom altijd meerdere sites. en haal daar uw conclusie totaal uit.

Transavia de goedkoopste
Vervolgens heeft u geconstanteerd dat als voorbeeld Transavia de goedkoopste vliegtuigmaatschappij is. Wat u nu doet? U gaat naar de website van Transavia.com omdat deze in uw geval het goedkoopste zou zijn. U ziet nu exact dezelfde ticket, alléén de prijs is een paar tientjes goedkoper! Omdat de vergelijksite van de vliegtickets ook die % wilden verdienen.

Maar nu komt de valkuil
Vervolgens wilt u meer gaan vergelijken:  Misschien op Rainair of andere vliegticketsites om nog goedkoper uit te zijn.  U heeft al  heel  internet afgezocht zoals op, Google en dergelijke. Deze gegevens zijn bewaard gebleven. Dit weten de zoekmachines en de maatschappijen ook. U herkend het vast wel van Facebook waarop er advertenties zichtbaar zijn aan uw verleden gezochten onderwerpen in Google. 

U wilt nu die ene vliegticket want die heeft u nodig. Het verassende is nu dat ineens die ene ticket net is uitverkocht of ineens dubbel zo duur is na het terug keren op de website waar u uw ticket wilde bestellen.

Zorg bij het boeken dat u het op deze manier doet
Eerst vergelijken via vergelijk site zoals vliegtickets.nl of cheapticket.nl (Waar u uiteindelijk een paar tientjes duurder uit zou zijn) Nu gaat u naar de betreffende vliegmaatschappij zoals Transavia.com en zoek uw ticket en bestel gelijk de goedkoopste zonder terug te keren of af te sluiten.

Kijk ook maar eens het verschil op Cheaptickets.nl dan weet je waarom..