Facebook hangt vast en laadt niet door
Recente Tweets

"Spellen traag"

Hiervan is de oorzaak meestal de videokaart. U kunt veel proberen maar als Facebook voor de rest naar behoren werkt is het toch een noodzaak de grafishe videokaart te vervangen of het ramgeheugen uit te breiden. U kunt natuurlijk wel altijd proberen het probleem op te lossen met een andere browser. In sommige gevallen wil het toch lukken. Aander is dan Google Chrome. Heb je al Google Chrome? Controleer of er een download update is.


TIP: Browser
Mozilla-Firefox, Explorer en andere browsers gebruiken los van elkaar de flashplayers, Google neemt dit alles 1 wat dus de reden geeft voor een vlekkenloze werking.


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Vastlopen van Facebook verhelpen.'Tips en trucs'

Dat Facebook vast loopt is een welbekend probleem laatste tijd. Het is één van de grootste sociale media websites die er bestaan en vergt daarom veel stabiliteit van de pc laptop of tablet uiteraard. Je kunt voorstellen dat Facebook heel veel verschillende componenten gebruikt om deze site te laten werken.

 Facebook loopt op verschillende manieren vast hebben we ervaren. Facebook laadt niet door of facebook blijft hangen, en dat punt is het meest voorkomende probleem, maar ook zijn er bevriezingen tijden het aanmaken van een Facebook profiel.

Het verschil is er dus zeker in vast lopers. Neem ook als voorbeeld: Dat Facebook vastloopt bij spelletjes. Om spellen op Facebook te kunnen laden zoals Papa pear, FarmVille,YoVille, candycrush Cafe en Fishworld, dient er een goede Flash-plug-in te zijn geïnstalleerd. Chatten en andere berichten die langzaam zijn of gaan haperen tot zeer traag worden tijdens het gebruik is weer net een ander probleem. De oplossing voor deze Facebook problemen is vrij eenvoudig gelukkig, maar let wel dat de oorzaak dus enorm verschillend kan zijn. Wat we aanraden is om de onderstaande stappen uit te voeren zodat geen oorzaak wordt vergeten. Dit zijn hulpmiddelen die eigenlijk het probleem altijd wel verhelpen. 


Controleer de downloads en de laatste update's

Java download - flashplayer update
Controleer of er een update is, mocht u de versie al hebben.

Shockwave flash adobe controle
Controleer of er een update is, mocht u de versie al hebben.


Welke browser meest geschikt
Internet Explorer gebruiken de meeste mensen voor het surfen, maar kan het vastlopen van de computer bij het opstarten van de browser als u naar Facebook gaat hierdoor grotendeels worden veroorzaakt.

Google Chrome Zou hierin de oplossing kunnen bieden. Het is de nr 1 beste browser, (stabiel en snel) Als u al Google Chrome gebruikt kan het zijn dat de versie is verouderd . Controleer ook uw versie van de Google chrome browser want dit wordt vaak vergeten.

                                                Download Chrome


Oplossingen
Controleer altijd eerst of het probleem alleen in uw browser optreedt. Open Facebook in een andere browser op uw computer, zoals Google chrome. Als er vergelijkbare problemen met Facebook optreden in een andere browser, wordt het probleem waarschijnlijk niet door uw huidige browser veroorzaakt. Als het probleem ook in de andere browsers optreedt, kunt u de volgende sites proberen voor hulp. Helpcentrum van Facebook

Het kan ook zijn dat uw pc door spyware en virussen zoals ukashvirus vastloopt of vertraging geeft op site's zoals facebook. (verder niet te merken) In het overzicht lijst programma’s kunt u naar wens een virusscanner gratis downloaden.  

Computer opschonen en bestanden verwijderen zodat de harddisk meer schijfruimte krijgt is ook weer een voorbeeld van vastlopen bij het surfen. Hoewel het los van elkaar staat is het beter om dit wel te doen, het vastlopen uitsluiten kunt u ook eenvoudig via ons overzicht programma’s oplossen.