Facebook account verwijderen hoe?
Recente Tweets

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Facebook account verwijderen hoe? check!

 

Hoe verwijder ik mijn facebook pagina? Een vraag die veel mensen stellen. Om deze reden hebben wij ook voor facebook de onderstaande uitleg gemaakt waarin wij stap voor stap uitleggen hoe je je facebook pagina verwijdert. (Account Facebook opheffen per direct) Of tijdelijk Facebook uitschakeld.

Facebook heeft dus twee manieren van het laten verdwijnen van je account gebouwd, op de eerste plaats de optie: deactiveren (Tijdelijk online zichtbaarheid verwijderen van Facebook) op de tweede plaats het definitief verwijderen van je Facebook account.

Het verschil tussen het deactiveren van je Facebook account en het verwijderen van je Facebook account is als volgt; als je je account Facebook deactiveert, kun je op ieder gewenst moment weer terugkeren naar facebook met al jouw oude instellingen, vrienden, foto’s en posts. In de tijd dat je account gedeactiveerd is kan men jouw informatie echter niet meer naar voren halen. Al jouw foto’s, posts en informatie wordt dus onzichtbaar gemaakt. Bij het permanent verwijderen van jouw Facebook account zullen al jouw gegevens worden verwijderd. Van Facebook Je kunt dus niet meer terugkeren naar facebook met dezelfde gegevens, informatie et cetera.

Als eerste gaan we de stappen doorlopen om je Facebook account te deactiveren. Vervolgens gaan we laten zien hoe je je Facebook account definitief verwijdert.

Allereerst dien je natuurlijk in te loggen op facebook. Nadat je bent ingelogd, ga je naar “instellingen”. Eenmaal op de instellingen pagina, ga je naar de sub pagina “beveiliging”. Vervolgens klik je op “Je account deactiveren”. De volgende stappen zijn verder duidelijk, je dient je wachtwoord nogmaals in te vullen op facebook en aan te geven waarom je je account wilt deactiveren. Vervolgens klik je op de button “doorgaan” en is je aFacebook ccount gedeactiveerd.

Om je Facebook account weer te activeren, log je simpelweg in met je oude gegevens. Alles is dan direct weer hersteld naar hoe het was.

Het verwijderen van je facebook account is een iets ander proces. Om je account te verwijderen, ga je naar deze verborgen link; https://www.facebook.com/help/delete_account

Eenmaal aangemeld op deze Facebookpagina, ga je akkoord en vul je nogmaals je wachtwoord in. Bevestig vervolgens dat je je account wilt verwijderen. De volgende stap is erg simpel. Je dient 14 dagen niet in te loggen op je facebook account, doe je dit wel, dan wordt je Facebookaccount weer geactiveerd en moet je weer opnieuw beginnen. Als je 14 dagen niet inlogt op je facebook account, zal alle data vanzelf worden verwijderd en ben je compleet facebook-vrij.